Cargando

Utilizamos cookies propias y de terceros para ofrecer nuestros servicios, recoger información estadística e incluir publicidad. Si continúas navegando, aceptas la instalación y el uso. Si no la aceptas, puede que no te funcione correctamente la página. Puedes cambiar la configuración u obtener más información a través de nuestra Política de Cookies.

 

 

¿Qué haces?

GuardarCancelar

bernat_

Editar

Bernat C. Patatero, 29 años, de Argentona (Catalunya)
Postuniversitario de Dret (UPF)

Soy:

una persona oberta a la resta de la gent i oberta al món, però a la vegada molt arrelat als meus orígens. Si voleu saber qui sóc i com sóc, pregunteu millor!

Me gusta:

M'agrada estar al meu poble amb la meva gent, fer muntanyisme i senderisme, passejar per les tardes quan es pon el sol, les festes majors, les nits d'estiu, la primavera, estar en contacte amb la natura, lluitar pel patrimoni històric i artístic, la història, el blau marí, la naturalesa, escoltar música per a relaxar-me quan torno de la feina, conèixer a gent nova, socialitzar-me, a vegades m'agrada estar solet i tranquil per desconnectar de tot, també m'agrada estar al mig del "merder" per no perdre'm res =P I què més puc dir dels meus gustos? ah, sí! m'encanta el salmó fumat, la xocolata amb llet, Londres, la platja i el meu gos d'atura!

X

Identifícate para entrar

¿Problemas con la contraseña?

¿Todavía no eres de Patatabrava?