Cargando

Utilizamos cookies propias y de terceros para ofrecer nuestros servicios, recoger información estadística e incluir publicidad. Si continúas navegando, aceptas la instalación y el uso. Si no la aceptas, puede que no te funcione correctamente la página. Puedes cambiar la configuración u obtener más información a través de nuestra Política de Cookies.

 

Blogs patatabrava 

Barrakes de Girona 2009! :D

Divendres 23

Nit d'Orella Activa:

Soundsystem amb Apotheke Soundsystem

Illinoise

Nothink

El Columpio Asesino

Dissabte 24

Els Pets

Mesclat

Diumenge 25

Final del concurs Intro'09

Dilluns 26

Speaklow

La Habitación Roja

Dimarts 27

Westbound Train

The Pepper Pots

Dimecres 28

Lax'n Busto

Teràpia de Shock

La Senyora (Guanyadors Intro'08 en català)

Dijous 29

Tote King

Lexa

Nomah

Saiko i DJ Joker (Guanyadors Intro'08 en altres llengües)

Divendres 30

KOP

Habeas Corpus

Dissabte 31

Dub Inc.

Le Peuple de l'Herbe

En fi, aquesta pel que sembla serà la programació d'aquest any a barrakes de Girona... personalment no és pas dels millors cartells que he vist per fires de Girona, pero algun dia se salva i ben segur que de festa no en faltarà!

Quins dies hi anireu? quins grups voleu veure? quins grups creieu que haurien d'haver portat? en fi... comenteu el que volgueu!

jo personalment, crec que, amb bons concerts o sense hi anire cada dia... xD en quant als grups que vull veure... habeas corpus i kop segur,... tambe the pepper pots i tambe ens passarem una estona a veure en titot amb mesclat, els tipics dels pets i lax'n'busto suposo que m'agradi o no.. també hi acabarem anant.. jeje i pel que fa als grups que haurien d'haver portat, crec que hi havia un grup al facebook amb mes de 2000 persones demanant l'orquestra di-versiones, no sé si es el grup mes adequat per concerts tan grans... pero hagues estat be de veure la copa plena cantant les cançons mes cutres que s'hagin cantat mai a barrakes! jajaja

apa, dons res, ens veiem x la devesa d'aqui dues setmanesss!!
X

Identifícate para entrar

¿Problemas con la contraseña?

¿Todavía no eres de Patatabrava?