Cargando

Utilizamos cookies propias y de terceros para ofrecer nuestros servicios, recoger información estadística e incluir publicidad. Si continúas navegando, aceptas la instalación y el uso. Si no la aceptas, puede que no te funcione correctamente la página. Puedes cambiar la configuración u obtener más información a través de nuestra Política de Cookies.

Blogs patatabrava 

SEXO GRATIS SEXE PORNO GRATIS i MES SEXE (2- HUMOR)

El meu cosí mR. Condom fent l'idiota amb la càmara!!!!! :D
Estimats amics i seguidors d'aquest bolg, avuí un cop més i seguint amb el post anterior, continuarem parlant sobre sexe, almenys fins que no cambii la cosa i guanyi alguns puntets més :D No sé si haure sentit a paralar de la noticia aquella de la parella de Bilbao accidentada per utilitzar una bosa de pipes com a preservatiu moguts pel tan conegut dit de "A falta de pan, buenas son tortas" que ha deixat en shock a molta gent, encara que mostreu certa incredulitat al respecte. Està molt però que molt bé desconfiar i/o posar en dubte tota classe de noticies i informacions (sobretot les politiques, esclar). O sigui que visca el dubte!!!!

Rastrejant informació sobre el tema he trobat a internet un altre exemple de la quantitat de bestieses que alguns poden arribar a fer amb tot tipus de recipient, pots, i envasos o recipients amb tal de suplir un insaciable instint sexual a causa d'una inhòspita falta de preservatius. Per a colmo, el paio d'aquest vídeo:Durant gairebé 8 min (d'una manera pelmazo i aburrida, osigui, que us recomano que el veieu molt ràpidament) el noi explica com fabricar de manera casera un condó amb una bosa de doritos, plàstic d'aquest transparent per embolicar l'entrepà i una goma de pollo. El paio es creu el bricomania de la tècnica sexual australiana!!! Increible!!! Per a fer la prova, utilitza com a víctima un plàtan de grans dimensions (no, els de canàries no son molt recomanables per aquest tipus de demostracions XD). Val a dir que es tracta d'una burrada tan gran que, com no sigui per riuret una estona amb els companys de la facu, té nules per no dir cap garantia de seguritat o sanitària. A més, no voldria imaginar com acabaria la tranca del pobre infeliç que es prestés voluntari a un experiment d'aquestes característiques, impregnat per un poderós olor a snack de kikos durant varius dies. Vamos, que ni se us passi pel cap!!!!!!!!!!

Seguint amb el tema, segurament molts de vosaltres ja sabreu que en gairebé qualsevol web humorística d'una certa categoria, hi abunden tot tipus d'experiments relacionats amb els preservatius. Es curiós veure com un objecte tan quotidià continua provocant avui dia tanta risa floja. Als següents links podeu veure alguns d'aquests peculiars entreteniments casolans. Per començar, tenim els que proposen construir una mena de joguina anti estrès amb nomès un condó, farina i agua.

Aquí teniu el vídeo: http://www.wonderhowto.com/how-to/video/how-to-make-condom-stress-balls-15465/" target="_blank" rel="nofollow">http://www.wonderhowto.com/how-to/video/how-to-make-condom-stress-balls-15465/

També hi ha els més manitas que tenen algunes nocions d'electrònica i s'atreveixen a construir una senzilla però, efectista lámpara profilàctica connectada als altaveus de l'ordinador. Veure vídeo:

http://www.wonderhowto.com/how-to/video/how-to-make-condom-stress-balls-15465/" target="_blank" rel="nofollow">http://www.wonderhowto.com/how-to/video/how-to-make-condom-stress-balls-15465/

I d'altres intents espectaculars, a la vegada irremediablement horripilants i patètics, com el d'aquesta noia que intenta utilitzar un preservatiu com a projectil, basant-se en la aparatosa reacció dels mentos quan entren en contacte amb la cocacola. No us ho perdeu:

http://www.wonderhowto.com/how-to/video/how-to-make-a-condom-rocket-with-mentos-and-diet-coke-268294/

El resultat es, bé... jutgeu-ho vosaltres mateixos...

Malgrat això, per trobar comportaments i actituds estranyes davant dels preservatius i el seu ús no fa falta que ens compliquem la vida buscant extravagàncies al youtube. Ja que si visitem qualsevol xat sobre sexualitat és molt freqüent que trobem perles com aquesta, cultivades per personatges que solen aconsellar utilitzar doble condó en perilloses circumstàncies; sense dubte influïts per l'esperit del famós "petit suisse" de danone: a mi me daban dos!!! Doncs malament!!! Respuesta incoreecta, ja que això podria facilitar la ruptura d'ambdós preservatius degut a la fricció, tio listo!!! així que ja ho sabeu!!! No us enrefieu gaire d'aquest tius que se les donden de sexòlegs i es dediquen a anar aconsellant per la vida, cvom per exemple els del diaris aquests gratuïts que donen al metro. Els heu llegit alguna vegada? Anda que no es friki aquest apartat!!!! Que el disfruteu!!!

:mrgreen:
X

Identifícate para entrar

¿Problemas con la contraseña?

¿Todavía no eres de Patatabrava?