Cargando

Utilizamos cookies propias y de terceros para ofrecer nuestros servicios, recoger información estadística e incluir publicidad. Si continúas navegando, aceptas la instalación y el uso. Si no la aceptas, puede que no te funcione correctamente la página. Puedes cambiar la configuración u obtener más información a través de nuestra Política de Cookies.

 

Blogs patatabrava 

Més de 30.000 estudiants finalitzen la Selectivitat

Errada de l'examen de matemàtiques
Amb els exàmens d'Història de l'art i Electrotècnia s'ha posat fi a les proves d'accés a la universitat . Un total de 30.250 joves s'han examinat en la que podria ser una de les últimes Selectivitats que es realitzen si segueix endavant la reforma educativa impulsada pel ministre d'educació. Ja que una de les novetats de la "llei Wert" és eliminar les proves d'accés i introduir una revàlida al final del Batxillerat, sense prova de català. D'altra banda també es donaria via lliure a les universitats per decidir quin filtre s'aplica per admetre nous alumnes.

Les PAU d'aquest any han resultat molt polèmiques a causa de les errades que s'han trobat en els exàmens de Matemàtiques i Geografia .

En el primer cas es tractava d'un error en l'enunciat on una de les incògnites es marcava amb una "x" quan hauria d'haver estat una "z". La secretaria d'Universitats va negar que hi hagués cap dada errònia però davant les queixes i l'ampli ressò que hi ha hagut a les xarxes socials s'admetran els dos resultats possibles. També hi ha hagut queixes pel títol de la prova de matemàtiques aplicades a les ciències socials ja que estava mal escrit.
A la prova de Geografia s'hi havia afegit un número de més en una xifra econòmica sobre els fluxos d'inversió estrangera d'Espanya.

Ara tocarà esperar a el dia 28 de juny per saber les notes i començar els tràmits per entrar a la universitat.

X

Identifícate para entrar

¿Problemas con la contraseña?

¿Todavía no eres de Patatabrava?